Colibri

Viking postaje Stihl

Nakon što je 26 godina bio dio Stihl grupacije, Viking, vodeći proizvođač visokokvalitetnih vrtnih alata prestaje postojati kao zasebni brend te će se odsad na tržištu pojavljivati pod imenom Stihl. Promjena je započela s akumulatorskim kosilicama, te se proširila na cjelokupni asortiman. No, bez obzira na promjene koje su nastupile i dalje ostaju vrijediti postavljeni Viking standardi, pravila koja se odnose na jamstvene rokove, rezervne dijelove i servisnu mrežu, a velika ulaganja u proizvodnju i razvoj novih proizvoda omogućuju da Stihl u svoj brend integrira ono najbolje od Vikinga.

Posjetite naš prodajni prostor i ostvarite dodatne pogodnosti pri kupnji preostalog Viking asortimana te spremno dočekajte sezonu radova u vrtu i okućnici.

Za uvijek čiste okućnice

Kada nevrijeme skine lišće sa drveća i stvori sag od opalog lišća po tlu Stihl puhači i usisni sjekači ponovno uvode red. Ono što je vjetar raspuhao Stihl uređaji ponovno će skupiti na hrpu, usisati i odložiti na pravo mjesto. Dugotrajan posao metenja i grabljanja postaje prošlost. Očistite sve površine, staze i cvjetnjake na vašem posjedu bez napora. Naši kao pero lagani puhači jednostavni su za rukovanje, uvjerljivog učinka puhanja i s jakim mlazom zraka. Dodatna oprema znatno će vam proširiti mogućnosti uporabe vaših puhača ili usisnih sjekača.