Godine tradicije

COLIBRI servisno trgovački obrt ovlašteni je prodavatelj i specijalizirani servis proizvoda STIHL, HUSQVARNA I JONSERED. Naš utemeljitelj , gospodin Nikola Erdeljac već je odavno usidrio u našu filozofiju obrta orijentiranost prema kupcima, vrhunsku kvalitetu proizvoda i osobni pristup servisu. Iza nas je više od 30 godina iskustva na programu proizvoda za šumu i parkove poznatih svjetskih proizvođača. U skladu s promišljanjima proizvođača, želimo vam na jednom mjestu osim vrhunskog proizvoda ponuditi jednako tako kvalitetnu podršku tijekom korištenja vašeg stroja.

Raznolika ponuda

U našem novom prodajno-servisnom centru uređenom po svjetskim standardima dobiti ćete kompetentan savjet, kvalificiranu servisnu uslugu i općenito savršenu skrb. Osim novih strojeva tu ćete pronaći i kompletan potrošni materijal, zaštitnu opremu i rezervne dijelove, a u našem servisu moći ćete servisirati vaš stroj tijekom i nakon isteka jamstvenog roka prema najvišim standardima proizvođača. Ono što nas razlikuje od većine ostalih prodavača je visoki stupanj specijalizacije, educiranosti i individualni pristup svakom kupcu.

Stručni savjet

U kvalitetu naših proizvoda i usluge možete se pouzdati – čak i u današnje vrijeme brzoga života kada se često orijentiramo prema kratkoročnim ciljevima ili brzim uspjesima. Upravo zbog toga rado ćemo popričati s vama o problemu koji biste željeli riješiti te na temelju toga preporučiti model koji će biti prikladan vašim potrebama. Time ste sigurno otklonili mogućnost jedne od najčešćih grešaka – kupnje neodgovarajućeg stroja zbog nedovoljne upućenosti. Najčešći rezultat takve kupnje su drastično povećani troškovi održavanja i nezadovoljstvo vas kao korisnika stroja. Naravno, kad donesete odluku o kupnji, svaki stroj pripremit ćemo za uporabu, obaviti nulti servis i pružiti iscrpne informacije o načinu rada, održavanju i svemu na što biste trebali obratiti pozornost tijekom korištenja. Sve to uključeno je u cijenu samog stroja.

Kompletna briga o vašem uređaju

Samo osobni pristup servisu je pravi servis. Uvijek naglašavamo da je potrebno voditi brigu o uređaju, vršiti servisne preglede, kako bi izbjegli mogućnost nekog kvara ili greške. Ukoliko i dođe do toga, da je stroj ili uređaj izvan uporabe, naš stručni tim će u najkraćem roku otkloniti sve kvarove. Svi izvršeni radovi u servisu obavljaju  su stručno i profesionalno, točno prema uputama i u skladu sa zahtjevima proizvođača, odnosno prema priloženim normativima servisa. Na našem skladištu rezervnih dijelova nalazi se preko 5000 artikala.
Zato možemo obećati: Sve što vam je potrebno za rad – svejedno radite li oko kuće, uređujete li vlastiti vrt ili ste profesionalni sjekač u šumi, možete potražiti u servisno trgovačkom obrtu COLIBRI.